Sponzorji gasilske TOMBOLE 2024

Pomaga nam:

ETA2

Skupina E.G.O. nagrajuje trud prostovoljnega gasilskega društva Cerkno. Uničujoče nevihte in poplave, ki so julija in avgusta 2023 prizadele Slovenijo, niso predstavljale le velikih izzivov za številne intervencijske ekipe na kraju samem, temveč so tudi povzročile veliko škodo na obstoječi opremi. V pomoč pri obnovi in v zahvalo vsem, ki so pomagali, se je vodstvo skupine E.G.O. skupaj z direktorjema podjetja ETA d.o.o. Cerkno Andrejem Grahom in Domagojem Matasićem odločilo podpreti Prostovoljno gasilsko društvo Cerkno z donacijo v višini 10.000 evrov. Z denarjem so kupili električni agregat, ki bo del novega gasilskega intervencijskega vozila. 

image

Andrej Grah, predsednik uprave, in Domagoj Matasić, član uprave podjetja ETA Tovarna d.o.o. (tretji in četrti z desne), donacijo predajata gasilski enoti Cerkno (z leve): Matic Lahajnar, podpredsednik, Danilo Sedej, predsednik, Sašo Tušar, poveljnik, in Primož Eržen, podpoveljnik PGD Cerkno.

 Andrej Grah in Domagoj Matasić sta, v imenu skupine EGO, donacijo pred kratkim osebno podarila društvu, ki ga vodi predsednik Danilo Sedej.

Andrej Grah: »Zelo nas veseli, da lahko z novim električnim agregatom prispevamo k lažjemu delu prostovoljnih gasilcev in izboljšanju operativne zmogljivosti.«

Gasilci PGD Cerkno smo za velikodušno donacijo podjetju E.G.O. in njihovemu proizvodnemu obratu (ETA d.o.o.) v Cerknem  neizmerno hvaležni!

 

 Fotografija: skupina E.G.O.

Splošni podatki

Prostovoljno gasilsko društvo Cerkno
Goriška cesta 5, 5282 Cerkno
05 / 37 75 024
info@pgd-cerkno.si

TRR: SI56 0475 2000 0473 119
ID za DDV: 72759364

Kontakt

POVELJNIK GASILSKE ENOTE

Sašo Tušar
031 470 520
saso.tusar@pgd-cerkno.si

PREDSEDNIK DRUŠTVA

Danilo Sedej
041 780 579
danilo.sedej@pgd-cerkno.si

Bodite dobrodelni

Za naše delovanje nam lahko preprosto pomagate - tako, da z izpolnitvijo obrazca zahtevate, da se 0,5 % dohodnine nameni za financiranje Prostovoljnega gasilskega društva Cerkno.