Lep odziv na dobrodelnem koncertu

malaKdor je okusil življenje v odročnih hribovskih vasicah, sam najbolje ve, kaj pomeni solidarnost. V stoletnem delovanju PGD Cerkno so neizmerna energija in ponos, velika pripravljenost vedno priskočiti na pomoč, spontan občutek za odgovornost pri zagotavljanju varnosti domačega kraja in upravičeno zadovoljstvo ob vsakokratnih pogledih na uspešno opravljene aktivnosti, razvidni. Posebej razveseljuje tudi dejstvo, da je imela ta plemenita in nenadomestljiva dejavnost v svojem stoletnem razvoju ves čas zelo aktiven podmladek.

 

Vabilu so se prijazno odzvali tudi glasbeniki – pet narodnozabavnih ansamblov – ansambel Blisk, Francija Žvoklja, Erazem, ansambel bratov Avbreht in Javor, ki so se odpovedali honorarju in člani KUD Cerkno, ki so poskrbeli za humorno popestritev programa. Poln avditorij je vsekakor dokaz, da na Cerkljanskem še kako cenijo to plemenito, humano dejavnost in znajo prisluhniti klicu na pomoč. PGD Cerkno je s pomočjo različnih sponzorjev in donatorjev in prodajo vstopnic za včerajšnji koncert zbralo 3000 evrov, sredstva pa bodo v društvu namenili za nakup prepotrebne reševalne opreme.

Na dobrodelnem koncertu sta zbrane nagovorila podpredsednik društva Zoran Tušar in cerkljanski župan Jurij Kavčič, ki je organizatorjem koncerta ob tej priložnosti izročil donacijo občine v višini 400 evrov.

Maja Filipič

Hvala donatorjem:

Bar Pasice Občina Cerkno,
Župan Jurij Kavčič
Bar Kavarna
Pušnik Cvetličarna Rožca Mobitel
Kmetija Želinc Agencija LARS Mlinotest
Kaskader Vidal Aleš  Vidmar s.p Hidrotehnik
OŠ Cerkno GZ Cerkno Kmetija Žunar
Pr'padkejc Shock bar Hojak
Etiketa Žiri Maselj Full-point
Celes Frizeski salon Joži Frizerski salon Karmen
Bar Gabrijel Bar Central Kendales
Radio Sora Primorski val Lokalna televizija Cerkno

Zadnji dogodki v občini

Feed URL not supported or can not load it.