PGD Cerkno, Goriška c. 5, 5282 Cerkno

112 info@pgd-cerkno.si

Kliči 112

112

Pomaga nam podjetje

ETA Cerkno - EGO group

Včeraj v soboto 14.9. smo v društvu pripravili interno otvoritev prenovljenih prostorov gasilskega doma Cerkno. Prireditve so se poleg članov društva udeležili tudi predstavniki ostalih društev GZ Cerkno, poveljnik in predsednik GZ Cerkno ter župan g. Gašper Uršič.

Za nami je osma izvedba tombole. Tokrat smo prodali največ kartic do sedaj, to je 4931 tombolskih kartic. Podelili smo 7 tombolskih nagrad in 20 činkvin oz. peterk v skupni vrednosti 16.281,98 €. Da smo lahko vse skupaj organizirali in verjamemo, da tudi odlično izpeljali je sodelovalo preko 90 članov društva ter drugih prostovoljcev, ki nam vsa leta pomagajo oz. pomagate. Zahvaliti se moramo tudi vsem donatorjem in sponzorjem ter vsem, ki ste prispevali za srečelov. Člani PGD Cerkno se trudimo tudi z izvedbo Tombole popestriti dogajanje v našem kraju, predvsem pa zbrati dovolj sredstev, da bomo lahko v letošnjem in prihodnjem letu pokrili stroške nakupa novega vozila GVC 16/15 za katerega bo razpis objavljen v prihodnjih dneh. Po zaključku žrebanja pa so za izvrstno muziko in zabavo posrkbeli Mladi Cerkljani in Ansambel Kvinta. 

Iskrena hvala tudi vsem vam, dragi obiskovalci in obiskovalke, ki ste nas tudi letos množično obiskali in se skupaj z nami upamo veselili in zabavali. 

Nekaj utrinkov iz letošnje tombole pa je v spodnji galeriji. O naslednji Tomboli pa bomo informacije podali v prihodnjih tednih. 

FOTO: Bojan Tavčar

 

View the embedded image gallery online at:
http://pgd-cerkno.si/operativa/ostalo.html#sigProIdee6087c3d0

Operativni gasilci PGD Cerkno smo prenovili prostore v našem gasilskem domu. Tako smo končali prvi del pri prenovi prostorov za operativne namene. Iz garaže smo preselili garderobe za več kot 50 naših operativnih članov. Uporabnejši, lepši in predvsem toplejši prostori v zimskem času. Hvala vsem, ki ste si vzeli čas za prenovo.

Danes je devet operativnih članov PGD Cerkno zaključilo tečaj za vodjo skupine in tako pridobilo tudi čin višjega gasilca. Po obsežnem tečaju, ki je bil organiziran in izpeljan v GZ Cerkno in zajema vse ključne nadgradnje operativnega gasilca za vodenje skupine, so danes z zaključnim praktičnim izpitom dokazali, da so pridobili ustrezno znanje in veščine. 

Vodstvo PGD Cerkno in ostali člani jim čestitamo!

Sponzorji gasilske veselice 2019

Zadnji dogodki v občini

base-logo
Prostovoljno gasilsko društvo Cerkno
Goriška cesta 5, 5282 Cerkno
05 / 37 75 024
info@pgd-cerkno.si

Kontakt

POVELJNIK GASILSKE ENOTE

Sašo Tušar
031 470 520
saso.tusar@pgd-cerkno.si

PREDSEDNIK DRUŠTVA

Danilo Sedej
041 780 579
danilo.sedej@pgd-cerkno.si

Bodite dobrodelni

Za naše delovanje nam lahko preprosto pomagate - tako, da z izpolnitvijo obrazca zahtevate, da se 0,5 % dohodnine nameni za financiranje Prostovoljnega gasilskega društva Cerkno.