2014Nevtralizacija razlitega olja

V intervencijatorek, 9.12. 2014 so nas obvestili, da je v kraju Poče iz poškodovanega policijskega vozila izteklo olje. Gasilci PGD Cerkno smo očistili razlito olje. Opravili smo nevtralizacijo in čiščenje cestišča.

Delovna nesreča v gozdu

Delovna nesrečaV torek, 9.12. smo bili obveščeni, da se je v bližini kraja Poče poškodoval delavec v gozdu. Pri opravljanju gozdnih del ga je padajoče drevo ukleščilo. Ponesrečeni osebi so pomoč poleg 16 članov našega društva nudili še domači gasilci iz PGD Gorje-Poče-Trebenče ter enota NMP ZD Idrija. Slednji so poškodovanega odpeljali v zdravstveni dom v Idriji.

Dimniški požar

IntervencijaV petek, 21.2. 2014 so nas obvestili, da na enostanovanski stavbi na Poti v strano v Cerknem gori dimnik. Gasilci PGD Cerkno smo izvozili z dvema voziloma in 8 gasilci, kjer smo pogasili goreče saje, dimnik in okolico pregledali s termo kamero in obvevstili pristojnega dimnikarja, da ga dokončno očisti.

Dimniški požar

Intervencija - dimniški požar

V nedeljo, 9.2.2014 ob 12.45 so nas iz ReCO Nova Gorica obvestili o dimniškem požaru na stanovanjskem objektu v vasi Jagršče. Šest članov PGD Cerkno je požar pogasilo, očistilo dimnik in pregledali objekt s termo kamero.

Več o postopanju ob dimniškem požaru si lahko preberete tukaj

Intervencije - Žled Februar 2014

Intervencija

Zaradi težav ki jih je v preteklih dneh povzročil žled in mraz je naše društvo posredovalo v sledečih intervencijah:

Nedelja, 2.2. 2014: Pomoč reševalcem ZD Idrija pri dostopu do hiše v vasi Novaki. Potrebno je bilo očistiti pot do obolele osebe. Sodelovalo je 9 gasilcev

Ponedeljek, 3.2. 2014: Člani PGD Cerkno smo prenesli agregat do restavracije Smučarskega centra Cerkno. Sodelovalo je 7 gasilcev

Ponedeljek, 3.2. 2014: ob 14.54 je 5 gasilcev PGD Cerkno nudilo pomoč reševalcem NMP Idrija pri prenosu poškodovanca do reševalnega vozila. Poškodovanega občana so z reševalnim vozilom prepeljali v zdravstveni dom Idrija.

Torek, 4.2. 2014: Zaradi posledic žledoloma in visokega snega je 8 gasilcev PGD Cerkno s ceste v Jagršče in Šebrelje odstranjevalo polomljena drevesa. V naselju Jagršče smo peš odšli približno 1 km daleč do dveh hiš, saj se starejše osebe niso javljale svojcem.

Sreda, 5.2. 2014: Člani PGD Cerkno pomagajo pri razvozu hrane v Ravne in Orehek

Četrtek, 6.2.2014: Od 9.30 do 18.00 je 8 članov PGD Cerkno odstranjevalo posledice žleda na področju Jagršč in razvažalo hrano na območju Novakov.

Petek, 7.2..2014: Člani PGD Cerkno smo odpeljali agregat na območje Cerkljanskega vrha.

Zadnji dogodki v občini

Feed URL not supported or can not load it.