Letošnja, že osma zaporedna Tombola bo potekala na parkirišču pred podjetjem ETA Cerkno, v nedeljo, 7. julija s pričetkom ob 15. uri. Kot je že iz dosedanjih objav razvidno bomo razdelili 20 nagrad za eno vrstico v vrednosti od 185 € ( prva činkvina: Otroško kolo) pa do 20. činkvine, ki je vredna 50 €. Med tombolskimi nagradami (vse pokrite cifre na kartici) pa so na voljo:

1. Avtomobil Hyundai i10, ki nam ga je pomagala pridobiti Avtohiša Lušina (avto je že pred gasilskim domom v Cerknem)

2. Cepilec Krpan CV 14 K, sponzor je Vitli Krpan d.o.o.

3. Dnevna soba Alples, sponzor je Alples d.o.o.

4. Skuter Longija ROMA XS 45 km/h, VeloCenter Ajdovščina

5. Robotski sesalec iRobot Roomba 615

6. Moško gorsko kolo 

7. Tablični računalnik Huawei MediaPad T5

 

Pravila klasične igre na srečo so na voljo na sledeči povezavi

Prodaja kartic se bo vršila od 14.6.2019 pa do 7.7. do 15.15 ure v Trafiki v Cerknem, pri članih društva ter na terenu. Na dan prireditve bo v Cerknem povečano število prodajnih mest (člani PGD Cerkno). Število kartic je omejeno na 5.500, cena kartice pa znaša 5 €.

V primeru dodatnih vprašanj smo na razpolago na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Naj omenimo še sponzorje prireditve:

Hvala vsem sponzorjem ter donatorjem!

GENERALNI SPONZOR: ETA Cerkno d.o.o.

ZLATI SPONZORJI: Vitli KRPAN; Alples d.o.o.; Avtohiša Lušina; Certa d.d.; Zavarovalnica Grawe

SREBRNI SPONZORJI: Raspet d.o.o.; Selak Mizarstvo d.o.o.; Velo d.o.o.; Eksist d.o.o.; Elsik d.o.o.;

BRONASTI SPONZORJI: L.O.S. Cerkno d.o.o.; VIA d.o.o.; Damjan Čelik s.p.; Bojan Božič s.p.; Nataša Razpet s.p.; Andrej Koblar s.p.; M. Lapanja zaključna gradbena dela d.o.o.; Darja Novak s.p.; Miro Sedej s.p.; Jernej Brus; Siapro d.o.o.

 

Seveda pa je pomembnen tudi zabavni del prireditve. Za zabavo bodo pred samim začetkom žrebanja skrbeli člani Društva godbenikov Cerkno, med tombolo Mladi Cerkljani po tomboli pa ansambel Kvinta. Nekaji njihovih viž si lahko pogledate in poslušate spodaj: