28.06.2018 - Četrtek, poln doživetij

naslovna

Dragi starši, stari starši, bratci, sestrice in prijatelji!

Ker nam je današnje jutro postreglo z gostimi oblaki, smo se odločili, da vsakodnevno dopoldansko izobraževanje prestavimo na jutrišnji dan. Vas zanima kako smo preživeli prvo polovico dneva?

 

Odločitev je padla in odpravili smo se v lahko rečemo najlepše slovensko obmorsko mesto Piran. Ob sprehodu mimo Tartinijevega trga smo opazili, da je v mestu odprta najbolj STRUPENA razstava ta trenutek – RAZSTAVA KAČ. Nekateri smo imeli prvič v življenju možnost potipati kačo, natančneje pitona, s katerim smo se tudi slikali. Po res odlični razstavi smo se povzpeli do cerkve, od katere je pogled segal čez gosto posejane strehe piranskih hiš in še naprej daleč na morje. Nato smo se spustili po klančini na drugo stran hriba, od koder smo se po kratkem kopanju sprehodili še do Fiese in nato odpravili na zasluženo okusno kosilo. Ker pa je danes praznoval svoj rojstni dan naš predsednik GZ Cerkno Stanko, smo ga presenetili z voščilom in zapeli Vse najboljše!
Popoldan smo preživeli v Simonovem zalivu z vodnimi igrami ter igrami na prostem. Za večerjo nas je masterchef razveselil z njokci v omaki, po tem pa je sledilo še nekaj zabavnih iger. Utrujeni smo popadali v naše spalne vreče vedoč, da nas jutri čaka predzadnji dan tabora, katerega bomo izkoristili maksimalno.

 

Zadnji dogodki v občini

Feed URL not supported or can not load it.