Tabor 2017Gasilstvo, prijateljstva, druženje -> TABOR

 Gasilstvo, prijateljstva, druženje, zabava vse to je Tabor Mladine Gasislke Zveze CerknoGasilstvo, prijateljstva, druženje, zabava vse to je Tabor Mladine Gasislke Zveze Cerkno

Letos je na Jagodju nad Izolo potekal že 17. Tabor mladine Gasilske Zveze Cerkno, katerega se je udeležilo kar 54 mladih in nadobudnih gasilk in gasilcev, s katerimi smo na letošnjem taboru posneli kratek video katerega namen je na kratko predstaviti dogajanje na samem taboru ter seveda za vse udeležene na taboru en lep spomin na 17. Tabor mladine Gasilske Zveze Cerkno.
Na žalost je bil letošnji tabor zaradi vremenskih razmer in varnosti otrok predčasno zaključen, vendar pa zaradi tega nič manj zabaven, aktiven ter nepozaben. Skozi vse dni so se naši mladi gasilci in gasilke zabavali, imeli izobraževanja se kopali v morju, tekmovali v večernih igrah in še in še,…
Nekaj od zgoraj naštetega pa vam predstavljamo v videu za katerega se je potrudil Matjaž Kosmač, zahvaljujemo se mu za trud, prosti čas ter dobro voljo. Hkrati pa bi se radi zahvalili vsem mentorjem in mladini za še en čudovit tabor mladine Gasilske Zveze Cerkno. Več ...

28.6.2017 - Je slovo, a ni še konec

SkupinskaMoč narave je tista, ki ji nikoli ne moremo kljubovati, a vendar na koncu zmaga. Ne glede na trajanje letošnjega tabora mladine GZ Cerkno, je bil vsak trenutek z mladimi gasilci in gasilkami poseben. Energija, veselje in igrivost otrok je nam mentorjem vsak dan dala zagon, da otrokom pričaramo nepozaben tabor.


Več ...

27.6.2017 - Torek

Poziranje za sliko

 Zjutraj ob 7.30 nas je namesto budnice prebudil dež, ampak se je do jutranje telovadbe ustavil in smo se lahko razgibali.

Več ...

26.6.2017 - Ponedeljek

ŠpricanjeDrugi dan smo se prebudili v lepo sončno jutro ter si takoj po budnici malo razgibali mišice z jutranjo telovadbo. Po zajtrku so otroci poskrbeli za čistočo svojih šotorov.

Več ...

25.6.2017 - Nedelja

LogotipPrvi dan tabora smo preživeli veselo in razigrano. Kljub dežju smo prvič skočili v morje in se bolje spoznali med seboj.

Več ...

25.6.2017 - Prihod na tabor Jagodje 2017

Skupinska slika

Otroci sporočajo staršem, da so prispeli varno in hitro ter se veselijo letošnjega tabora.

Slike dnevnih aktivnosti in kratka javljanja za pretekli dan pa bodo objavljena vsak dan zjutraj.

24.6.2016 - Priprave na tabor Jagodje 2017

Patrik pometa

Kljub temu, da nas je pričakalo pravo poletno vreme, smo mentorji zavihali rokave in postavili ter uredili taborni prostor.

Danes nas čaka še nekaj manjših popravkov , da se nam lahko jutri pridruži 56 mladih gasilcev. Poskrbeli smo tudi za senco na plaži in prijetno toplo morje.

Že komaj čakamo nedeljo.

Več ...

Zadnji dogodki v občini

Feed URL not supported or can not load it.