Konec Tabora mladine Gasilske Zveze Cerkno

 

Zaključek Tabora 2016'' Včasih, redkokdaj, se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi ko si ga odrgneš z oči! To je tvoje jutro, tvoj dan! '' 


Zjutraj nas je zbudilo sonce in že smo zakorakali v soboto, žal zadnji dan našega tabora. Ker smo bili oproščeni telovadbe, kot se seveda za zadnji dan spodobi, smo zjutraj dvignili zastavo ter odhiteli na zajtrk. Po zajtrku smo se pridno lotili dela, čakalo nas je pospravljanje tabornega prostora. Bili smo pridni, saj smo tabor pospravili kot za šalo. Nestrpno smo pričakovali vas dragi starši, da pridete in se nam pridružite v zadnjem dnevu. Ko smo vse pridno pospravili nas je čakal še lep trenutek in sicer podelitev činov našim pionirjem in mladincem, ki so dan prej pisali teste. Seveda so vsi pridno sodelovali na izobraževanjih in to pokazali tudi na testu. Podelili smo tudi sladke nagrade za zmagovalno ekipo iz večernih iger in nagrade za najlepše pospravljen in urejen šotor ves teden. Ko smo opravili sladek del dneva smo se vsi odpravili proti domu, no nekateri smo še zaužili zadnje trenutke v morju.
Vodja tabora in mentorji se Vam dragi starši in otroci zahvaljujemo za zaupanje ter najlepše trenutke, ki smo jih kot mentorji lahko deležni. Zahvalili bi se radi še Gasilski Zvezi Cerkno, ki nas podpira in sofinancira. Pokazali ste, da naš trud ni bil zaman. Z vami smo uživali v vsakem trenutku .No da pa slovo ne bo žalostno bomo vsi v veselem pričakovanju naslednjega tabora. Sončne in lepe pozdrave, želimo vam čudovite počitnice polne doživetij.
Huraaa za naše mlade gasilce, starše in mentorje!

Zadnji dogodki v občini

Feed URL not supported or can not load it.